Nissan transportbilar

EN TRANSPORTBIL FRÅN NISSAN FÖR ALLA

Glid in i framtiden med Nissans utbud av transportbilar. De har några av de mest avancerade teknikerna för förarassistans [1] i sin klass, samt innovativ användbarhet och toppmodern anslutning. Oavsett vilken modell du väljer kommer du alltid att ligga steget före.

VAD GÖR NISSAN-ERBJUDANDET ANNORLUNDA?


AFFÄRSTJÄNSTER, 5 ÅRS GARANTI PÅ NISSAN TRANSPORTBILAR

Råd skräddarsydda för dig. Vårt utbildade team arbetar hårt för att ge dig bästa möjliga service med skräddarsydda lösningar för din verksamhet. Vi leder också med eldrivna fordon och kan ge dig råd om nuvarande och framtida policyer för elbilar. NISSAN erbjuder nu 5 års tillverkningsgaranti som standard i Europa på hela utbudet av transportbilar.


HÅLL UNDERHÅLLSKOSTNADER TILL ETT MINIMUM

Det bästa sättet att garantera kvalitet och minska underhållskostnaderna för dina fordon är att använda originaldelar från Nissan när du servar eller reparerar din Nissan-flotta. Vi erbjuder också ett stort utbud av prisvänliga tillbehörspaket för att du ska kunna anpassa din bil efter din egen smak. Din lokala Nissan-bilparksåterförsäljare hjälper dig gärna.


NISSAN KAROSSOMVANDLINGAR. DET PERFEKTA VERKTYGET FÖR JOBBET.

Från Dropside till Tipper, Box van till transportbil med sidoöppning. En Nissan-omvandling tar tuffhet, tillförlitlighet och ekonomi i din Nissan lastbil och skåpbil och lägger sedan till specifika funktioner som din bilpark behöver.

Senast inkomna Nissan Transportbilar

Kontakta oss

Marcus Bodérus
Säljare
08-581 734 21
marcus.boderus@ramotor.se 
Marcus Bjur
Säljare (Märkesansvarig Mazda & Nissan)
08-581 734 14
marcus.bjur@ramotor.se 
Jan-Åke Broberg
Säljare
070-493 86 05
jan-ake.broberg@ramotor.se 
Daniel Canda
Hallvärd