Husvagnar Uppsala, Knivsta, Stockholm - RA Motor. Knaus Yaseo

Husvagnar

Att köpa husvagn är en stor frihet för många. Vi vill att du alltid ska känna dig säker på ditt köp hos oss. RA Motor är stolta återförsäljare av det väl etablerade husvagnsmärkena av Knaus, Weinsberg, Tabbert och T@B. Utöver nya husvagnar köper och säljer vi även begagnade husvagnar från alla märken. Vi har alltid ett stort antal husvagnar i lager av olika typer såsom: Barnkammare, Queensbed, Långbäddar m.fl.

Våra husvagnsmärken

Knaus

Den nya generationen husbilar

Knaus Husbilar är det självklara valet för dig som letar efter ett husbilsprogram med stor bredd. Knaus Husbilar finns i alla tänkbara alternativ, från Campingbilen Box Star till den största helintegrerade Sun I. Knaus borgar för kvalitet, design, innovation och frihet. I en Knaus är det alltid resan som är målet.

Weinsberg

Simple | Clever | Smart

Weinsberg vilar på begreppen enkelt, klokt och smart och gör skäl för detsamma. Med inriktning på en yngre målgrupp tillverkar man moderna husbilar till mycket attraktiva priser. Weinsberg finns som campingbil, halvintegrerad samt alkov.

Tabbert

Nu ännu bättre

Caravans International tillverkas i Italien och tillhör den franska koncernen Trigano Group. Fabrikerna finns i Toscana och produkterna präglas av italiensk hantverksanda med avancerad teknologi och modern design som främsta kännetecken. CI är väl etablerat och har ett servicenät med över 200 servicepunkter i Europa.

T@B

Frihet att resa

Roller Team är ett ungt varumärke i franska Trigano gruppen och har snabbt gjort sig ett namn i hela Europa och ledande i Italien. Märket är banbrytande vad gäller nya lösningar till en teknologiskt avancerad produkt. Roller Team återspeglar den italienska designens personlighet. Det skickliga valet av material och omsorgen om varje liten detalj för att uppleva de mest njutningsfulla atmosfärerna under resan.

Husvagnsverkstad i Knivsta, Uppsala.

RA Motor är en bil och fritidsfirma i Stockholm, Knivsta & Uppsala. Vi är återförsäljare av populära Hyundai, Honda, Subaru, Nissan, Mazda, Maxus samt Knaus, Weinsberg, CI och Roller Team husbilar och husvagnar. Med våra fullserviceanläggningar erbjuder vi dig service i form av försäljning samt eftermarknad med verkstad och reservdelar. Välkommen till vår fullserviceanläggning för husbil och husvagn med verkstad för både bodel och bildel i Knivsta.