Subaru Outback med Husvagn tillkopplad och familj med hund

Subaru

Vinterhjul & Dragkrok på köpet!

Värde upp till 33.000 kr!

Hos RA Motor får du VINTERHJUL & DRAGKROK på köpet till ett värde upp till 33.000 kr när du köper en ny Subaru Solterra, Outback eller Forester. Tillbehörspaketet inkluderar:

  • Fast dragkrok
  • Kompletta vinterhjul på aluminiumfälg

Kampanjen gäller t.o.m 2024-08-31 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Tjänstebilskampanj

Outback – Den perfekta tjänstebilen

Subarus världsberömda kvalitet ger låga ägarkostnader, höga restvärden, hög tillförlitlighet och låga underhållskostnader. Med tjänstebil från Subaru får du: Fri service, Låg fordonsskatt: 1.262 kr/år (XFuel), Fyrhjulsdrift, Samtliga våra säkerhetssystem.

Pris inkl. moms 379.900 kr (spara 40.000 kr)
Leasing för 2.749 kr/mån**

Tjänstebilsrabatten på 40.000 kr inklusive moms gäller oavsett Outback-modell.

**Finansiering baserat på 30 % särskild leasingavgift, 4500 mil, 36 mån, 50 % restvärde, rörlig ord.ränta 6,99 % (maj 2023). Leasingpriser är exkl. moms, uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Service 1500, 3000 och 4500 mil ingår. Gäller endast för företagskunder och kan ej kombineras med andra avtal och rabatter.

Subaru Outback i vit färg
Två lekande barn vid en gunga

ATT KOMMA TRYGGT HEM ÄR DEN STÖRSTA LYXEN

Subaru kompromissar aldrig med säkerhet, framkomlighet eller funktion. Det bästa de har att erbjuda är alltid standard i alla deras bilar. Det har byggt en unik relation mellan Subaru och deras kunder. En relation Subaru är mycket stolta över. Subaru har högsta lojalitet på marknaden och 15 år i rad har de varit topp 3 när det gäller Sveriges mest nöjda bilägare.


MILJÖALTERNATIVET XFUEL

Vi erbjuder XFuel som tillval. Ett system som gör att bilen kan köras på både biobränslet etanol och bensin. Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något. Systemet kostar 15.000 kr, monterat och klart. Vägtrafikskatten för en Subaru med XFuel är:

  • Outback        965 kr/år
  • Forester        1.174 kr/år
  • Subaru XV    1.086 kr/år

*Med miljöalternativet XFuel på en Subaru Outback är besparingen 40.272 kr i fordonsskatt över 3 år.


ALLTID FYRHJULSDRIFT

En Subaru är alltid fyrhjulsdriven. Fyrhjulsdriften ger kraft åt alla fyra hjulen samtidigt, vilket ökar kontrollen oavsett underlag och ökar tryggheten bakom ratten.


VÄRLDENS SÄKRASTE BILAR

Subarus vision är att bygga världens säkraste bilar. Ingen ska dödas eller skadas allvarligt i eller av en Subaru. Därför är alla säkerhetssystem alltid standard i en Subaru.


ALLTID NÖJDA BILÄGARE

En del köper bil utifrån vad grannarna kör. Andra köper för att färgen är fin eller för de många mugghållarna. Och så finns det de som köper Subaru…

Senast inkomna Subaru