Subaru

VINTERHJUL & DRAGKROK PÅ KÖPET! värde 32.000 kr

Just nu bjuder vi på ett VINTERHJUL & DRAGKROK med ett värde av hela 32.000 kr när du köper en ny Subaru Outback före 31 augusti. Fritidspaketet inkluderar:

  • Fast dragkrok
  • Kompletta hjul på aluminiumfälg

Kampanjen gäller t.o.m 2023-10-31.


MILJÖALTERNATIVET XFUEL

Vi erbjuder XFuel som tillval. Ett system som gör att bilen kan köras på både biobränslet etanol och bensin. Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något. Systemet kostar 15.000 kr, monterat och klart. Vägtrafikskatten för en Subaru med XFuel är:

  • Outback        965 kr/år
  • Forester        1.174 kr/år
  • Subaru XV    1.086 kr/år

*Med miljöalternativet XFuel på en Subaru Outback är besparingen 40.272 kr i fordonsskatt över 3 år.

Två lekande barn vid en gunga

ATT KOMMA TRYGGT HEM ÄR DEN STÖRSTA LYXEN

Subaru kompromissar aldrig med säkerhet, framkomlighet eller funktion. Det bästa de har att erbjuda är alltid standard i alla deras bilar. Det har byggt en unik relation mellan Subaru och deras kunder. En relation Subaru är mycket stolta över. Subaru har högsta lojalitet på marknaden och 15 år i rad har de varit topp 3 när det gäller Sveriges mest nöjda bilägare.


ALLTID FYRHJULSDRIFT

En Subaru är alltid fyrhjulsdriven. Fyrhjulsdriften ger kraft åt alla fyra hjulen samtidigt, vilket ökar kontrollen oavsett underlag och ökar tryggheten bakom ratten.


VÄRLDENS SÄKRASTE BILAR

Subarus vision är att bygga världens säkraste bilar. Ingen ska dödas eller skadas allvarligt i eller av en Subaru. Därför är alla säkerhetssystem alltid standard i en Subaru.


ALLTID NÖJDA BILÄGARE

En del köper bil utifrån vad grannarna kör. Andra köper för att färgen är fin eller för de många mugghållarna. Och så finns det de som köper Subaru…

Senast inkomna Subaru