Mazda CX-60 tjänstebilar parkerade i rad

Bil till ditt företag

Vi har person- och transportbilar för alla typer av företag

Hos RA Motor får du personlig service och rådgivning av erfarna bilhandlare som är engagerade i att hitta de bästa bilar både för dig och ditt företag. Tack vare vårt breda utbud av både person- och transportbilar kan vi möta alla typer av företags behov och önskemål. Vi erbjuder flexibla finansieringsalternativ och reder ut skillnaden mellan de olika begreppen: företagsbil, tjänstebil eller förmånsbil?

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig och ditt företag.

Hyundai IONIQ 5 och en affärsman

Tjänstebil eller förmånsbil: vad är skillnaden?

Det är viktigt att veta hur tjänstebilar och förmånsbilar skiljer sig åt, eftersom det påverkar hur du får använda bilen och vilka kostnader som tillkommer. Det du behöver komma ihåg är att en tjänstebil använder du endast i tjänsten, medan en förmånsbil får du även använda privat. En förmånsbil räknas som en förmån och därför omfattas den av en särskild förmånsbeskattning som ska betalas av dig som arbetstagare. Detta krävs inte med en tjänstebil.

Ett urval av våra tjänstebilar

Röd Mazda CX-60 som åker längs en  fin väg


Mazda CX-60 Laddhybrid

Mazda CX-60 är vårt nya flaggskepp. En fyrhjulsdriven SUV med förstklassiga köregenskaper och en dragvikt på hela 2 500 kg. Komforten är på högsta nivå och interiören andas kvalitet i såväl materialval som i utförande. Med app-styrd kupévärmare, ansiktsigenkänning för förarinställningar och en helt elektrisk räckvidd på 63 km blir resan själva målet.​

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid parkerad i Åre med fina hus i bakgrunden


Hyundai Tucson Laddhybrid

Förmånsvärde från 2.664 kr/mån*

Tucson Plug-in Hybrid är en snygg SUV som kombinerar prestanda, effektivitet och miljövänlighet på ett imponerande sätt. Med en räckvidd på upp till 62 kilometer på enbart el är Tucson Plug-in Hybrid ett utmärkt val för den som vill köra en miljövänlig bil till vardags utan krav på att behöva ladda under långresorna.

Nissan Qashqai e-POWER med affärskvinna som går till vänster om bilen


Nissan Qashqai e-POWER

Njut av en spännande elektrifierad körupplevelse. Nissan e-POWER är en ny Hybrid-teknologi som ger en tystare och effektivare körning. Med ett batteri som laddas av en optimerad och bränsleeffektiv bensinmotor behöver du inte plugga in i väggen för att ladda. 

Subaru Outback parkerad på en stenhäll med gräs, äng och skog i bakgrunden


Subaru Outback 2.5 Adventure XFuel

Förmånsvärde från 3.342 kr/mån*

Subarus världsberömda kvalitet ger låga ägarkostnader, höga restvärden, hög tillförlitlighet och låga underhållskostnader. Helt enkelt ett bekymmersfritt tjänstebilsägande. Subarus ambition är att bygga världens säkraste bilar. Vi tycker inte att säkerhetsutrustning ska vara ett tillval. Därför är alla våra säkerhetslösningar, inklusive fyrhjulsdrift, standard i en ny Subaru. Dessutom är Subaru Outback en av de absolut rymligaste bilarna i sin klass. -En Subaru tål att jämföras!

Blå Honda Civic som kör längs med väg


Honda Civic Hybrid e:HEV Advance

Helt nya Civic e:HEV är en dynamisk, självladdande fullhybrid-halvkombi där Civics legendariska dynamik, design och teknik kompletteras med spännande, elektrifierad kraft.  

Nissan ARIYA i kopparfärg kör i Stockholm


Nissan ARIYA e-4ORCE 87 kWh Evolve

Nissan ARIYA Med e-4ORCE-teknologi, som innebär dubbla elmotorer och en unik 4-hjulsdriftsteknik, får du med ARIYA den perfekta balansen mellan kraft och kontroll under alla förhållanden.Med upp till 533 km i räckvidd finns det inget som håller dig tillbaka. Snabbladdning ger dig ca. 300 km räckvidd på ca. 40 minuter.

Maxus elbilar - lineup

Är du intresserad av en Transportbil?

Vi säljer nya transportbilar från Nissan, Maxus och BYD. Utöver nya bilar så säljer och köper vi även begagnade transportbilar. Vi har bilar i alla storlekar och många olika utföranden – flak, chassi, dubbelhytt, persontransport osv. Det finns helt enkelt en transportbil för alla ändamål.

Kontakta någon av våra transportbilssäljare så hjälper dem dig gärna!