Röd Mazda CX-60 som drar tung husvagn

CX-60

Laddhybrid – Just nu från och med 469.900 kr (ord. pris 517.500 kr)*

* Erbjudandet gäller endast lagerbilar fram till och med 31/10 med reservation för slutförsäljning

Boka provkörning
Detaljbild dörr Mazda CX-60

Japanskt hantverk

Nya Mazda CX-60 har tagits fram av våra ingenjörer i Japan och representerar allt som vi byggt in i vårt DNA under de senaste 100 åren. Den nya kraftfulla arkitekturen inkluderar fyrhjulsdrift för säker körning och bra framkomlighet , tillsammans med en hel rad nya och förarcentrerade tekniker. Upptäck den förfinade elegans som återspeglar vårt unika japanska arv.

Dra tungt för dina fritidsintressen

Mazda CX-60 laddhybrid har en maximal dragvikt på hela 2 500 kg. Med vår halvautomatiska dragkrok kan du inte bara dra tungt, det är också enkelt att använda den. Så vare sig du ska dra segelbåten på släp eller tävla med din häst är din Mazda CX-60 alltid redo.

Mazda CX-60 kör snabbt längs fjällväg
Illustration av Mazda CX-60 hybriddrivlina

Vår hybriddrivlina

Nya Mazda CX-60 har en stark bensinmotor, en elmotor och ett batteri på 17,8 kWh. Det är möjligt att köra i upp till 140 km/h på ren el. Den beräknade räckvidden på el är 63 km. Räckvidden påverkas av bland annat väder och körstil. Bensin och el tillsammans ger en sammanlagd effekt på 327 hk.

Utrustningsnivåer

Röd Mazda CX-60 Exlusive-Line
EXCLUSIVE-LINE

Från 517 500 kr

Instegsmodellen för Mazda CX-60 erbjuder en komplett uppsättning säkerhets- och underhållningsfunktioner – som exempelvis trådlös integration med Apple CarPlay och Android Auto. Kalla vinterdagar är inget problem tack vare appstyrd kupévärmare och rattvärme. Ett praktiskt och smart nyckellöst låssystem samt parkeringssensorer fram och bak förgyller tillvaron. Detta är en bil du kommer att vilja köra i många år framöver. 

Röd Mazda CX-60 Homura
HOMURA

Från 560 300 kr

Homura är med sina svarta exteriördetaljer det sportigare alternativet. Den tuffa exteriören matchas på insidan med en svart skinnklädsel och extra stämningsbelysning samt belysning i fotutrymmet för baksätespassagerarna, vilket ger en inbjudande atmosfär. Det finns flera tillvalspaket som ökar känslan av lyx och bekvämlighet med funktioner som t.ex 360 graders parkeringskamera, eller minnesfunktion med ansiktsigenkänning som kommer ihåg många av dina preferenser. 

Vit Mazda CX-60 Takumi
TAKUMI

Från 575 300 kr

CX-60 Takumi har en unik, japansk design skapad för att ge en lugn och rofylld interiör. Exklusiva materialval i form av en off-white Nappa-läderklädsel i kombination med paneler av ljus träfanér och detaljer i mattkrom samt extra stämningsbelysning som förgyller när det är mörkt ute. Det finns även flera tillvalspaket som ökar känslan av lyx och bekvämlighet med funktioner som t.ex en elektrisk baklucka med fotsensor, eller varför inte ett panoramaglastak som ger ännu mer ljus till den redan inbjudande interiören? 

Galleri

CHARGE AMPS HALO LADDBOX

Just nu kan vi erbjuda Charge Amps Halo Laddbox för endast 6 995 kr monterat och klart. Charge Amps Halo är en smart laddbox med inkluderad molntjänst. Den 7,5 meter långa kabeln håller sig mjuk och smidig även i kallt klimat och är därmed lätt att hantera. 

ANVÄNDARVÄNLIG LADDSTATION I TOPPKLASS

  • Uppkopplad med molntjänst
  • Skapad av återvunnen aluminium
  • 7,5 m fast kabel
  • Extra schukouttag
  • 7,4–11 kW


Kontakta oss

Marcus Bodérus
Säljare
08-581 734 21
marcus.boderus@ramotor.se 
Marcus Bjur
Säljare (Märkesansvarig Mazda & Nissan)
08-581 734 14
marcus.bjur@ramotor.se 
Jan-Åke Broberg
Säljare
070-493 86 05
jan-ake.broberg@ramotor.se 
Kasper Berglund
Hallvärd