Fritidsverkstad

Husbilsverkstad i Knivsta, Uppsala

RA Motor Knivsta är en husbil- och husvagnsfirma i Stockholm, Knivsta & Uppsala. Vi är återförsäljare av populära Knaus, Weinsberg, CI, Roller Team samt T@B och hanterar både husbilar och husvagnar. Med vår fullserviceanläggning erbjuder vi dig service i form av försäljning samt eftermarknad med verkstad och reservdelar. Välkommen till vår fullserviceanläggning med verkstad för både bodel och bildel.


Fritidsverkstadens kontaktuppgifter

Adress

Hyvelgatan 32, 741 71 Knivsta, Uppsala

Öppettider
Måndag-Torsdag: 07.00-16.00
Fredag: 07:00-15:00

Telefonnummer
018-418 87 80
(telefontid vardagar 10:00-12:00)

E-postadress
husbilsverkstad@ramotor.se


Fritidsverkstad

En fritidsverkstad i Stockholm, Knivsta och Uppsala

Precis som alla fordon behöver även din husbil eller husvagn en verkstad. Ibland behöver du gå igenom husbilen/husvagnen och se till att det inte är någon del som behöver bytas ut – andra gånger behöver du kontrollera att oljan når fram till motorn. Oavsett vad det handlar om kan du alltid svänga förbi oss på vår fritidsverkstad i Knivsta. Vi har en kompetent personal som gärna hjälper dig med allt från reparationer till frågor gällande service och besiktning. Har du frågor eller funderingar kontakta oss och vi hjälper dig mer än gärna! 

Vi samarbetar med flera försäkrningsbolag

Fritidsverkstaden är stolta att vara auktiserade av de väletablerade husbils- och husvagnsmärkena Knaus, Weinsberg, CI, Roller Team, Tabbert och T@B. Vi servar även andra märken och tar emot försäkringsjobb.

Vi erbjuder

Motorservice, kamremsbyten, AC-Service, läckagesökning, reparation och fyllning, gasolkontroller, fukttester, reparation av fuktskador, reparation av krockskador, LED-Konvertering, felsökning och service på värmare och varmvattenberedare, felsökning och service av kylskåp, snickeri, bodelsservice, spisar, ugnar, montering av AC, backkameror, farthållare, solceller, markiser, cykelhållare och stödben men även andra områden tar vi oss an. 

Innan du lämnar in husbilen eller husvagnen

För att underlätta arbetet är det bra om tänker på följande innan du lämnar fordonet till oss för reparation:

In- och utlämning sker under våra öppettider. Vi hör alltid av oss när husbilen/husvagnen är redo för utlämning.