RA Motor samarbete med IK Uppsala fotboll tjejer som firar

Sponsorsamarbeten

För oss på RA Motor har det alltid varit en självklarhet att engagera oss för att bidra till en positiv utveckling av samhället i verkar i.


IK Uppsala Fotboll logotyp


IK Uppsala Fotboll bildades 2016 och tog 2017 över damverksamheten från IK Sirius. Föreningen har ett representationslag som redan till 2020 kvalificerade sig för Sveriges högsta serie, OBOS Damallsvenskan. Dessvärre klarade inte laget att hålla sig kvar och får därmed spela i Elitettan under 2021.

Utöver sitt egna seriespel engagerar sig IK Uppsala Fotboll i flera integrationsprojekt för att öka jämställdheten och förbättra tjejers & kvinnors tillvaro både och utanför fotbollsplanen.


Knivsta IK logotyp


Knivsta IK är en förening som engagerar och utvecklar individen med idrotten som utgångspunkt. Knivsta IK erbjuder fotbollsverksamhet från barn till veteran, från bollek till tävling. Fundamentet för Knivsta IK är vår barn- och ungdomsverksamhet. Verksamheten syftar till att ge våra medlemmar möjlighet att utvecklas, såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt.

Knivsta IK – med glädje och gemenskap tar vi ansvar för fotbollens utveckling i Knivsta kommun


Uppsala 86ers logotyp


Uppsala 86ers är en Amerikansk Fotbollsförening. Namnet kommer sig av att laget bildades 1986 och därmed är man en av Sveriges äldsta amerikanska fotbollsföreningar. 86ers var Svenska Mästare 1991 och 1992. SM-finalister 1997 och 2016.

86ers värdegrund:
Med glädje och engagemang ska vi utveckla spelare och ledare som individer och lagmedlemmar samt känna gemenskap och stolthet i en miljö där alla inkluderas och som präglas av respekt, tolerans och fair play.


Stiftelsen Lean on me logotyp


Stiftelsen Lean On Me arbetar för att kort- och långsiktigt förbättra livskvalitén för barn och ungdomar runt om i landet som fått en alldeles för tuff start i livet.

Vår målsättning är att inget barn, och ingen ungdom, ska känna sig ensam i en situation den varken har valt, eller förtjänar.


Bild på Julia Angelsiöö

Julia Angelsiöö är en professionell skidåkare från Storvreta född 1996 som åker för norska Team Parkettpartner Sjusjøen. Julia tävlar i Ski Classics som är världsmästerskapen i långlopp. Hennes placerade sig bland annat på 16:e på La Diagonela 2020 och 15:e på Kaiser Maximilian Lauf  2019. Julia blev också svensk mästare på rullskidor 2019.
Storvreta Idrottsklubb är en idrottsklubb som bildades redan i april 1933. Storvreta IK består idag av tre olika kategorier av idrotter: fotboll, bordtennis och skidor.


Bild på Viktor Jonsson

Viktor Jonsson har stora framgångar inom Beachvolley och blev bland annat Svensk mästare i Beachvolley 2019. Viktor kommer ursprungligen från Gotland där han senast i år försvarade sin titel Gotland Beach Master.


Bild på Janne Hedman

Janne Hedman är en professionell tennisspelare, coach och grundare av Advantage Sweden Tennis Academy. För Janne är coaching inte bara en passion, utan hans livsstil. Hans största motivation är att se hur eleverna blir bättre och mår bättre genom tennis.

Janne is my name, Tennis is my game.