TOWNSTAR

Boka provkörning

Elektrifiera din verksamhet

Driftskostnaderna hos en elbil är bara en bråkdel jämfört med en motsvarande fossildriven bil. Detta betyder att nya Nissan Townstar EV är bra för affärerna. Med en imponerande räckvidd på upp till 285 km klarar den även långa dagar, med nollutsläpp under färd. Eftersom drivlinan är helt elektrisk kommer Townstar EV även ge dig tillgång till framtida miljözoner som det diskuteras om att införas i våra städer.

Du har världen inom räckhåll

Nya Nissan Townstars interiör ger dig allt du behöver inom räckhåll. Med smart förvaring, sömlös anslutning och ergonomisk design kan du fokusera på körningen.

Känn kraften av framsteg

Bekvämlighet med bensin

Nya Nissan Townstars har säker acceleration och tillräckligt med prestanda för att hantera branta backar, även vid full last. Den effektiva bensinmotorn är alltid redo för jobbet. Dra nytta av 130 hk, 6,4-7,5 l/100 km förbrukning vid blandad körning och 145-171 g/km (min/max) CO2-utsläpp (2), tack vare en manuell växellåda med 6 växlar med ECO-läge för optimal effektivitet.

Helt eldriven

Renare, tystare och billigare att köra samtidigt som den ger en underhållande körupplevelse. Nya helt eldrivna Nissan Townstar Electric drivs av ett 45 Kwh-batteri anslutet till en 122 hk/245 Nm elmotor och erbjuder upp till 300 km räckvidd (WLTP körcykel vid blandad körning) – tillräckligt för att hålla igång verksamheten hela dagen.

Galleri


Kontakta oss

Marcus Bodérus
Säljare
08-581 734 21
marcus.boderus@ramotor.se 
Marcus Bjur
Säljare (Märkesansvarig Mazda & Nissan)
08-581 734 14
marcus.bjur@ramotor.se 
Jan-Åke Broberg
Säljare
070-493 86 05
jan-ake.broberg@ramotor.se 
Kasper Berglund
Hallvärd