INTERSTAR

Boka provkörning

Skräddarsydd för uppgiften

Med ett brett sortiment, erbjuder nya Interstar ett flertal påbyggnationer för att perfekt kunna matcha ditt företags behov. Välj mellan våra ”Färdiga att använda” eller helt anpassade påbyggnationer från våra Nissan-certifierade påbyggare.

Nissan Interstar interiorbild skärm med backkamera

Ett mobilt kontor

Förutom ett stort och mångsidigt lastutrymme, erbjuder nya Nissan Interstar också en rymlig, praktisk och uppkopplad hytt som blir ditt kontor på vägarna. Håll koll på alla delar av din verksamhet oavsett vart du är på väg.

Grå Nissan Interstar parkerad vid containrar

Din kraftfulla kompanjon

Mer kraftfull och mer effektiv. Nya Nissan Interstar finns med ett urval av dCi-motorer som producerar mellan 150 hk och 180 hk – för trygghet i alla körsituationer. Alla motorer uppfyller de senaste utsläppsnormerna (EURO6D-Full eller EUROVIe).

Välj utförande

Skåp Framhjulsdriven

Från 348 988 kr exkl. moms

Med den bästa kombinationen av utrymme och effektivitet är nya Nissan Interstar Skåp med framhjulsdrift tillgänglig i tre olika längder, tre olika höjder och upp till 14,8 m³ lastvolym. Maxlasten är på upp till 1 587 kg och tack vare den låga lasthöjden är även stora föremål enkla att få med. Hitta den storlek som uppfyller dina behov för maximal effektivitet

Skåp Bakhjulsdriven


Nya bakhjulsdrivna Nissan Interstar är valet för medelstora och tunga arbeten. Den finns med två olika längder, två olika höjder och upp till 17 m³ lastvolym. Med bakhjulsdrift kan nyttolasten fördelas jämnare i skåpet, för säkrare hantering när den är fullastad. För ytterligare stabilitet kan du få dubbelmontage bak och dragvikten på nya bakhjulsdrivna Nissan Interstar är upp till 3 000 kg.

Plattformskupé

Den perfekta grunden för en rad olika karossomvandlingar, med möjlighet för karosser upp till 7 m i total längd – till exempel en ambulans eller ett annat servicefordon.

Framhjulsdriven enkel-/dubbelkupé chassi

Flexibilitet och anpassningsförmåga för att uppfylla dina exakta specifikationer. Med valet av enkelkupé med tre säten eller dubbelkupé med sju säten kan du balansera storleken på karossomvandlingen du behöver mot dina passagerarkrav och samtidigt njuta av mer användbart utrymme för din omvandling tack vare ett lågt chassigolv.

Bakhjulsdriven enkel-/dubbelkupé chassi

Samma flexibilitet som framhjulsdriven chassihytt, men med laststabilitet och ökad dragkapacitet med bakhjulsdrift. Tillgänglig som enkelkupé med tre säten eller dubbelkupé med sju säten, med ett lågt chassigolv för mer användbart utrymme för din karossomvandling och styrka att klara de tuffaste jobben.

Galleri


Kontakta oss

Marcus Bodérus
Säljare
08-581 734 21
marcus.boderus@ramotor.se 
Marcus Bjur
Säljare (Märkesansvarig Mazda & Nissan)
08-581 734 14
marcus.bjur@ramotor.se 
Jan-Åke Broberg
Säljare
070-493 86 05
jan-ake.broberg@ramotor.se 
Kasper Berglund
Hallvärd