Grå Nissan Primastar med man som bär på plankor brevid

PRIMASTAR

Boka provkörning
Grå Nissan Primastar kör på bro

Bränslesnål men stark

Med motoralternativ på 110 till 170 hk ger nya Nissan Primastar god prestanda samtidigt som den är imponerande bränslesnål och därmed har minskade utsläpp – tack vare den avancerade turboladdaren med variabel geometri.

Nissan Primastar Apple Carplay

Inspirerande tankesätt, smartare transporter

Med ansluten teknik som håller dig i kontakt med omvärlden och smarta funktioner som gör lastning/lossning enklare, hjälper nya Nissan Primastar dig att göra vardagen mer produktiv.

Vit Nissan Primastar combi med brygga och vatten i bakgrunden

Gott om plats på resan

Den här smarta och rymliga versionen är bekväm att köra och kommer att imponera på dina passagerare – oavsett om den används som en shuttle från hotellet till flygplatsen, till en bortamatch med barnen eller upp till fjällen.

Välj utförande

Vit Nissan Primastar skåp
SKÅP

Från 328 446 kr exkl. moms

Kapabel, rymlig och pålitlig. Nissan Primastar har ett generöst lastutrymme och samtidigt en smidighet som är praktiskt för transporter både i stan och ute på motorvägen. Tillgänglig i två längder, två höjder och med dubbla skjutdörrar för enkel åtkomst från båda sidorna

Vit Nissan Primastar crew van
CREW VAN


Nissan Primastar Crew Van är den flexibla arbetslösningen. Din medarbetare har enkel åtkomst till kupén via de två skjutdörrarna och gott om plats för att bekvämt resa till och från jobbet. Tillgänglig i två längder och en lastkapacitet på upp till 4,0 m³.

Grå Nissan Primastar Combi
COMBI


En bred öppning på en meter för att bekvämt kunna kliva in/ur bilen.  Nissan Primastar har flexibla lösningar för passagerare och lastutrymme. Den ger dig upp till 4 m³ lastutrymme om du tar bort stolarna. Finns tillgänglig med en eller två sidoskjutdörrar

Galleri


Kontakta oss

Marcus Bodérus
Säljare
08-581 734 21
marcus.boderus@ramotor.se 
Marcus Bjur
Säljare (Märkesansvarig Mazda & Nissan)
08-581 734 14
marcus.bjur@ramotor.se 
Jan-Åke Broberg
Säljare
070-493 86 05
jan-ake.broberg@ramotor.se