Grå Mazda2 Hybrid parkerad längs med stadsgata

Mazda2 Hybrid

Boka provkörning

 DIN PART­N­ER PÅ VÄGARNA

Mazda2 Hybrid är den perfekta följeslagaren för miljömedvetna stadsbor som inte vill ändra sina körvanor. Hybridtekniken ger dig det bästa med både bensin- och elkörning. Din resa börjar här.

Startknapp i MAzda2 Hybrid


KÖR MER HÅLLBART

Lägre utsläpp vid stadskörning och dagliga resor. Hybridsystemet återvinner energi tillbaka till batteriet när du bromsar, så att inga utsläpp skapas när du kör elektriskt.

Kvinna går från sin gråa Mazda2 Hybrid


DU BEHÖVER INTE ÄNDRA DINA KÖRVANOR

Eftersom du inte behöver ladda batteriet kan du köra Mazdas nya hybrid som en vanlig bensindriven bil, men fortfarande njuta av känslan av att köra en modern bil.

Interiörbild där en man kör en Mazda2 Hybrid


HYBRIDUPPLEVELSEN

Mazda2 Hybrid använder smart hybridteknik för att växla mellan el, bensin och kombinerade effektlägen. Därför får du optimal prestanda i alla situationer.

FÖRDELAR MED MAZDA2 HYBRID 

Grå Mazda2 kör i kurva i staden


SJÄLVLADDANDE SYSTEM

Den självladdande tekniken i Mazda2 Hybrid innebär mindre krångel för dig. Fyll tanken och kör den som en vanlig bil medan batteriet laddas. Du behöver inte ändra din livsstil, ditt schema eller dina körvanor.

 

Mazda2 Hybrid emblem


HYBRID OCH BENSIN

Med den kombinerade prestandan hos bensin- och elmotorerna kan du välja mellan att köra på bensin eller i hybridläge. Om du inte vill välja själv kommer Mazda2 Hybrid att välja det mest energieffektiva läget och ge dig en kraftboost när du behöver det.

Utrustningsnivåer

Grå Mazda2 Hybrid Pure Plus
PURE PLUS

Från 225 500 kr

Allt du behöver – och mer därtill – för en skön hybridupplevelse. Mazda2 Hybrid Pure Plus är vår instegsmodell med en gedigen utrustningslista. Njut av en bekväm interiör med en 7-tums mittdisplay, luftkonditionering, Apple CarPlay™ och Android™ Auto samt trygghet med avancerade säkerhetsfunktioner.

Guldfärgad Mazda2 Hybrid Agile
AGILE

Från 234 800 kr

För extra bekvämlighet har Agile-modellerna backkamera som standard, en 8-tums mittdisplay och ett ljudsystem med sex högtalare. Plus att det finns lättmetallfälgar, bakre spoiler och andra säkerhets- och komfortpaket som tillval.

Svart Mazda2 Hybrid Select
SELECT

Från 269 100 kr

Cosmo är utrustningsnivån för dig som bara nöjer sig med det bästa. Här finns utrustning som man
Snygga detaljer som de svarta sidospeglarna och 16” lättmetallfälgar gör Select-modellerna till ett stilmedvetet val. Inuti sitter du bekvämt i de skålade sportstolarna med en snygg textil/konstläder-klädsel. Ställ in din önskade temperatur med klimatanläggningen som har dubbla zoner. Select är en mycket välutrustad modell och enda tillvalet är ett panoramatak i glas, för dig som vill ha det allra bästa.


Kontakta oss

Marcus Bodérus
Säljare
08-581 734 21
marcus.boderus@ramotor.se 
Marcus Bjur
Säljare (Märkesansvarig Mazda & Nissan)
08-581 734 14
marcus.bjur@ramotor.se 
Jan-Åke Broberg
Säljare
070-493 86 05
jan-ake.broberg@ramotor.se 
Kasper Berglund
Hallvärd