Röd Mazda MX-5 kör på bana

Mazda MX-5

Boka provkörning

ETT KON­STVERK I RÖRELSE

Den spännande upplevelsen av att köra en Mazda MX-5 har fängslat många och den ikoniska looken bidrar utan tvivel till dess attraktionskraft. Vår Kodo: Soul of Motion-design med sina vackra proportioner, svepande linjer och dramatiska konturer stimulerar dina sinnen innan du ens satt dig i bilen.

Röd Mazda MX-5 kör på landsväg


KODO: SOUL OF MOTION-DESIGN

Mazdas unika Kodo: Soul of Motion-design har vackra proportioner, svepande linjer och dramatiska konturer som fångar känslan av rörelse och lockar dig att sätta dig bakom ratten.

Röd Mazda MX-5 Parkerad i stadsmiljö och kvinna kliver ur


DET DYNAMISKA JINBA ITTAI-BANDET

Den japanska frasen Jinba Ittai har omtolkats av Mazda för att hänvisa till bandet mellan en förare och en bil. Den förarcentrerade designen och de pigga köregenskaperna hos Mazda MX-5 gör att bilen känns som en förlängning av din kropp.

Röd Mazda MX-5 parkerad vid rödljus och folk runtomkring

KINEMATIC POSTURE CONTROL OCH BILSTEIN-STÖTDÄMPARE

FÖRBÄTTRAD VÄGHANTERING

För en ännu sportigare känsla och starkare koppling till bilen har den senaste utgåvan av Mazda MX-5 den nya tekniken för bättre kurvtagning, Kinematic Posture Control, som ger bättre stabilitet vid kurvtagning i högre hastigheter.

MED KÄNSLA FÖR DETALJER

Detaljbild Nappaläder Mazda MX-5


NYTT NAPPALÄDER I TERRAKOTTA

Redo för något nytt? Mazda MX-5 ST erbjuder flera nya färgkombinationer, bland annat en slående interiör med nappaläder i terrakotta.

Detaljbild Ratt Mazda MX-5


FÖRARCENTRERAD FÖRARPLATS

Byggd för komfort: Allt finns inom räckhåll för att förhindra trötthet och minska störningar.

Detaljbild Bose högtalare Mazda MX-5


TRÅDLÖST APPLE CARPLAY, ANDROID AUTO + BOSE-LJUD

Med trådlöst Apple CarPlay kan iPhone-användare trådlöst ansluta till sina favoritappar för underhållning och kartor och njuta av suverän ljudkvalitet via BOSE®-ljudsystemet. Android-användare? Inga problem – du kan ansluta till Android Auto och ladda mobilen samtidigt med en kabel.

Utrustningsnivåer

Grå Mazda MX-5 Modell 1.5
1.5

Från 330 900 kr

Mazda MX-5 1.5 är välutrustad från start. Vad sägs t.ex om svart skinnklädsel, nyckellöst låssystem och en ljudanläggning från Bose som standard?

Grå Mazda MX-5 Modell 2.0
2.0

Från 358 900 kr

Mazda MX-5 2.0 har all utrustning som inkluderas för 1.5, men också 17” lättmetallfälgar, differentialbroms och ett fjäderbensstag för att tygla kraften från de 53 extra hästkrafterna. 


Kontakta oss

Marcus Bodérus
Säljare
08-581 734 21
marcus.boderus@ramotor.se 
Marcus Bjur
Säljare (Märkesansvarig Mazda & Nissan)
08-581 734 14
marcus.bjur@ramotor.se 
Jan-Åke Broberg
Säljare
070-493 86 05
jan-ake.broberg@ramotor.se 
Daniel Canda
Hallvärd