Röd Mazda CX-30 kör på väg

CX-30

Boka provkörning

VÄCK LIV I DIN INRE FÖRARE

Lugn och smidig för stadskörning. Rymlig och mångsidig för resan. En liten crossover som har utformats för att leverera i alla kategorier – från den unika exteriören till den eleganta och uppkopplade interiören. Våra senaste Skyactiv-motorer ger rätt kraft och vridmoment, vilket innebär dynamisk prestanda som gör varje ögonblick bakom ratten minnesvärt.

Röd Mazda CX-30 kör på grusväg vid havet


KÖRGLÄDJE

Mazda M Hybrid-systemet säkerställer både bränsleeffektivitet och kraft, med pigg acceleration och förbättrade köregenskaper på alla underlag.

Interiörbild med öppen dörr och vy ut mot havet där mamma och dotter leker


RYMLIG OCH MÅNGSIDIG

I kupén ligger fokus på prioritering och utsökt hantverk. Noga utvalda funktioner i perfekt symmetri med föraren skapar en interiör som kanske tar dig med på en resa innan du ens startar motorn.

Mazda CX-30 Apple Carplay och uppkoppling


ALLTID UPPKOPPLAD

Mazdas infotainmentsystem Mazda Connect är tillgängligt med Apple CarPlay®- och Android Auto™-integrering för en bättre körupplevelse, och de uppkopplade funktionerna i den nya MyMazda-appen gör det enklare att styra bilen även när du inte sitter bakom ratten.

Röd Mazda CX-30 parkerad vid stranden och havet som bakgrund


SKÖNHET PÅ HJUL

Mazda CX-30 har eleganta, djärva proportioner som ger en känsla av dynamisk energi samtidigt som de svepande linjerna omfamnar och reflekterar omgivningen och väcker liv i den stillastående bilen.

Utrustningsnivåer

Röd Mazda CX-30 Sky
SKY

Från 282 900 kr

Ett imponerande utseende och enastående prestanda kompletteras med en rad alternativ som gör bilturen ännu roligare.

Röd Mazda CX-30 Homura
HOMURA

Från 289 900 kr

Mazda CX-30 Homura har utformats för att tilltala alla sinnen. Den nya färgen Platinum Quartz och de extra designdetaljerna får den att sticka ut ur mängden samtidigt som interiören omsluter dig i en intim miljö med hög komfort.

Röd Mazda CX-30 Cosmo
COSMO

Från 327 900 kr

Stressfri körning i och utanför stadsmiljö med adaptiva LED-strålkastare och vårt autobromssystem med funktioner för backning och korsande trafik bakom.

Galleri


Kontakta oss

Marcus Bodérus
Säljare
08-581 734 21
marcus.boderus@ramotor.se 
Marcus Bjur
Säljare (Märkesansvarig Mazda & Nissan)
08-581 734 14
marcus.bjur@ramotor.se 
Jan-Åke Broberg
Säljare
070-493 86 05
jan-ake.broberg@ramotor.se