IONIQ 6

Startskottet på en ny hållbar era

Snart är det världspremiär för streamlinern IONIQ 6. En helt ny medlem i vårt elbilsvarumärke med en unik, strömlinjeformad design. Här kan du redan nu ta del av bilder och information om vår nykomling.

Exteriör

Design med omtanke

IONIQ 6 är en helt elektrisk streamliner som är skapad med föraren i fokus. Bilens unika strömlinjeformade siluett sätter en ny standard för elbilar samtidigt som funktionaliteten och bekvämligheten är hög.

Vingformad spoiler 

Den elliptiska bakre spoilern har iögonfallande transparenta, glas-liknande detaljer som lyfter den unika LED-ljussignaturen.

Parametriska pixlar 

Över 700 parametriska pixlar är integrerade i bilen, bland annat på strålkastarna, bakre kombinationslamporna, främre nedre sensorerna, luftventilerna och mittkonsolindikatorn.

Aerodynamisk design

IONIQ 6 har en ultralåg luftmotståndskoefficient på endast 0,21 tack vare sin låga nos, aktiva luftspjäll i fronten, reducerat glapp mellan hjul och skärmbreddare samt slanka digitala sidospeglar som tillval.

Interiör

Medveten och personlig interiör

Den kokongformade kupén är designad för att vara både bekväm, praktisk och personlig. Fylld med smart teknik och hållbara material för att underlätta en mer medveten och hållbar livsstil.

Pixelljus 

De interaktiva pixelljusen, som utgörs av fyra punkter på ratten, möjliggör enkel kommunikation mellan föraren och bilen.

Framdörrar 

Avsaknaden av knappar på framdörrarna ger en rymlig känsla och mer förvaringsutrymme.

Instrumentbräda

Den modulära instrumentpanelen med pekskärm integrerar en 12” infotainmentdisplay och ett 12” digitalt kluster. En bro-formad mittkonsol erbjuder bekväm och generös förvaring inne i bilen.

Stämningsbelysning

Dual Color Ambient Lighting ljussätter interiören med ett spektrum av 64 olika färger och sex dubbla färgteman, utvecklade av färgexperter för att hjälpa förare och passagerare att känna sig avslappnade samt bekväma.

Fortsättning följer. IONIQ 6 har världspremiär i juli.

Kontakta säljare

Gustav Andersson
Säljare nybil
018-18 28 72
gustav.andersson@ramotor.se 
Joakim Lindgren
Säljare nybil
018-418 44 25
joakim.lindgren@ramotor.se 
Christoffer Jacobsson
Säljare nybil
070-785 78 18
christoffer.jacobsson@ramotor.se 
Kasper Hammarlund
Säljare nybil
070-785 00 62
kasper.hammarlund@ramotor.se 
Peter Jonsson
Försäljningschef Nybil
018-18 28 86
peter@ramotor.se 
Inan Ruhmén
Försäljningschef Nybil
076-141 71 14
inan.ruhmen@ramotor.se