Svart Maxus Euniq6 SUV körandes på grusväg

Euniq6 SUV

Boka provkörning

EUNIQ6 SUV – MAX AV ALLT

Maxus Euniq6 är en stor, elektrisk SUV designad för både vardag och semester. Med klassens största bagageutrymme på 754 liter och ett stort utrustningspaket som standard, är detta den perfekta elektriska familjebilen.

Max

Bagageutrymme

Max 

utrustning

Max 

teknologi

Maxus Euniq6 SUV interiör max utrustad

MAX UTRUSTAD

Euniq6 levereras med ett stort och rikligt utrustningspaket som ingår i priset. I utrustningspaketet ingår Apple Carplay, stort elektriskt panoramasoltak, atmosfäriskt ljus i 64 olika färger, trådlös mobilladdning, Keyless GO, 6-vägs elektronisk justering av förarstolen och svart läderinteriör.

Bilen erbjuder också ett brett utbud av säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem som ger säker körning för dig och dina. Den levereras med bland annat Adaptiv farthållare, 360° parkeringskamera, filbytesvarning, döda vinkeln varnare, automatiskt nödbromsningssystem, parkeringssensor fram och bak, elektronisk stabilitetskontroll och en rad andra funktioner.

Maxus Euniq6 SUV bagageutrymme max storlek

MAX STORLEK

Med Euniq6 får du en stor SUV med plats för allt du behöver – och lite till! Utvändigt mäter bilen 4735 mm lång, 1860 mm bred och 1736 mm hög. Axelavståndet är 2760 mm och markfrigången är 190 mm.
På insidan får du klassens största bagageutrymme på hela 754 liter och platsbrist blir därför aldrig ett bekymmer.

Både fram- och baksätena erbjuder stor och rymligt plats, vilket ger bra benutrymme och takhöjd för både förare och passagerare.

Svart Maxus Euniq6 SUV på landsbygdsmiljö design

DESIGN

Det råder ingen tvekan om att Euniq6 väcker uppmärksamhet på vägen. Den kommer med ett modernt utseende, vackra linjer och en tuff och sportig front, vilket ger en snygg och genomförbar design. Bilen har bland annat Full LED-teknik, 18″ aluminiumfälgar och ett elektriskt panoramasoltak.

Maxus Euniq6 SUV laddare räckvidd förbrukning

RÄCKVIDD OCH FÖRBRUKNING

Euniq6 levereras med angiven räckvidd från 354-452 km *(WLTP kombinerat / urban), och lämpar sig därmed väl för både vardags- och långresor.

*Räckvidden påverkas av många variabler som körmönster, temperatur, lufttryck i däcken m m. Uppgiven räckvidd är baserad på WLTP Combined/Urban cycle.

Färger

Maxus Euniq6 SUV vit
Vit
Maxus Euniq6 SUV svart
Svart (metallic)
Maxus Euniq6 SUV röd
Röd (metallic)
Maxus Euniq6 SUV silver
Silver (metallic)

Kontakta säljare

Gustav Andersson
Säljare nybil
018-18 28 72
gustav.andersson@ramotor.se 
Joakim Lindgren
Säljare nybil
018-418 44 25
joakim.lindgren@ramotor.se 
Christoffer Jacobsson
Säljare nybil
070-785 78 18
christoffer.jacobsson@ramotor.se 
Kasper Hammarlund
Säljare nybil
070-785 00 62
kasper.hammarlund@ramotor.se 
Peter Jonsson
Försäljningschef Nybil
018-18 28 86
peter@ramotor.se 
Inan Ruhmén
Försäljningschef Nybil
076-141 71 14
inan.ruhmen@ramotor.se