e-Deliver 3

Boka provkörning
Maxus e-deliver 3 eltransportbil billigaste
RA Motor Kampanj

Sveriges billigaste eltransportbil

Begränsat antal bilar – omgående leverans!

Maxus e-Deliver 3 – konstruerad som en elbil från grunden

Maxus e-Deliver 3 är inte en ombyggd Diesel- eller bensinbil. Med anledning av detta så har man sparat hela 200 kg på konstruktionsvikten vilket ger hög nyttolast. e-Deliver 3 kommer i två olika längder med lastvolym på 4,8 och 6,3 m3 och upp till 930 kg nyttolast. Batteripaket på 35 och 52,5 kWt ger klassledande räckvidd.

KLIMATPREMIE PÅ UPP TILL 50.000 kr

Från den 13 februari 2024 inför Energimyndigheten en klimatpremie för företag, kommuner och regioner som köper nya eldrivna lätta lastbilar. Eldrivna lätta lastbilar är fordon registrerade som lastbilar, med en totalvikt upp till 3,5 ton, som drivs av el eller vätgas.

Läs mer om klimatpremien här

RÄNTEKAMPANJ PÅ LAGERBILAR – 1,99%

Just nu erbjuder vi även kampanjränta på galet låga 1,99%* vid köp av en T90 EV eller e-Deliver 3 lagerbil från oss på RA Motor.

*Finansiering via DNB, rörlig ränta, minsta kontantinsats 20%. Erbjudandet gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

VÄLJ MELLAN KORT
OCH LÅNG TRANSPORTBIL.

Med e-Deliver 3 kan du välja mellan kort och lång variant av bilen. Med bilens sidohängda bakdörrar är lastning med gaffeltruck enkel. Med den korta varianten får du 4,8m3 utrymme, medan den långa varianten har upp till 6,3 m3 lastutrymme.I den långa varianten med upp till 270 cm lastlängd går gipsskivorna in utan problem. e-Deliver 3 klarar upp till 930 kg nyttolast och batteripaketet på 35 och 52,5 kWt ger klassledande räckvidd.

Maxus e-Deliver 3 lastutrymme illustrerad
Maxus e-Deliver 3 laddning

LADDNING

Du kan välja mellan två batteristorlekar – 35 och 52,5 kWh. När du laddar med en laddbox via den integrerade 6,6 kW-laddaren tar det ca 6 timmar att ladda batteriet på 35 kWh och 8 timmar att ladda 52,5 kWh-batteriet. Med en snabbladdare (DC) minskar laddningstiden ner till endast 45 minuter beroende på effekt i laddstationen.

RÄCKVIDD OCH FÖRBRUKNING

Maxus e-Deliver 3 har en klassledande räckvidd från 158-342 km WLTP (urban/combined), beroende på vilken batteristorlek och längd du väljer på bilen. Du kan också välja mellan två körlägen – normal och eco. I tillägg kan du också välja mellan tre regenereringsnivåer – lätt, medel och kraftig. Därmed bestämmer du själv hur ekonomiskt du önskar att köra och hur mycket energi du vill återvinna när du bromsar.

*Räckvidden påverkas av många variabler som körmönster, temperatur, lufttryck i däcken m m. Uppgiven räckvidd är baserad på WLTP Urban och Combined cycle.

Maxus e-Deliver 3 illustrerad körandes på motorväg räckvidd
Maxus e-Deliver 3 pekskärm

TEKNISKA SPECIFIKATIONER OCH PRISER

e-Deliver 3 har klassledande specifikationer. Vi har samlat priser och tekniska specifikationer på e-Deliver 3 i en översikt som finns här:

Kontakta säljare

Patrik Axnér
Säljare Företag & Transport
076 – 118 66 15
patrik.axner@ramotor.se