Tre stycken Mazda CX-5 parkerade utanför arkitektritad villa

MAZDA CX-5

Boka provkörning
Röd Mazda CX-5 Parkerad i Stadsmiljö

DESIGNAD FÖR ATT IMPONERA

Den uppdaterade KODO-designen väcker liv i föraren inom dig varje gång. Alla detaljer förhöjer känslan av kraft och sofistikering och lockar dig att sätta dig bakom ratten och köra.

Interiörbild Mazda CX-5

ALL KOMFORT DU BEHÖVER

Välkommen till total avslappning. En tystare kupé stänger ute vägljuden medan våra färgscheman och det japanska hantverket bidrar till en känsla av sinnesfrid.

Mazda CX-5 Zircon Sand längs en fjällväg

EN VERKLIG KÖRUPPLEVELSE

Njut av att köra utan kompromisser. Nya Mazda Intelligent Drive Select och Off-road-läget gör att alla krävande körsituationer känns som ett spännande äventyr och den förbättrade hanteringen och stabiliteten ökar körglädjen.

Utrustningsnivåer

Mörkblå Mazda CX-5 Sky
SKY

Från 325 400 kr

Mazda CX-5 Sky har en mängd standardfunktioner, från avancerad övervakning av döda vinkeln till LED-strålkastare och autobroms med identifiering av fotgängare på natten – allt du behöver för en säker och samtidigt bekväm körupplevelse för hela familjen.

Beige Mazda CX-5 Newground
NEWGROUND

Från 382 900 kr

Mazda CX-5 Newground har fyrhjuldrift och en tuff, off-road-inspirerad design som är redo att ta dig längre ut i naturen. Nu finns även en ny körlägesväljare med off-road-läge för att optimera framkomlighet i besvärliga situationer.

röd Mazda CX-5 cosmo
COSMO

Från 368 300 kr

Mazda CX-5 Cosmo är en mycket välutrustad modell som kommer att förgylla hela familjens tillvaro under de längsta resorna. Den är bland annat utrustad med en adaptiv farthållare om automatiskt anpassar avstånd och fart till framförvarande trafik. Ljudsystemet från Bose med Centerpoint surround och tio premiumhögtalare ger en ljudupplevelse som man inte tröttnar på att avnjuta. 

mörkgrå Mazda CX-5 homura
HOMURA

Från 407 200 kr

Mazda CX-5 Homura har svartlackerade 19” lättmetallfälgar, svartlackerade ytterbackspeglar och mörktonade rutor bak som matchar den svarta interiörklädseln med röda sömmar och det mörka innertaket, vilket ger den här modellen en dos extra attityd.

grå Mazda CX-5 Signature
SIGNATURE

Från 423 200 kr

Mazda CX-5 Signature är vår mest exklusiva modell som är fullmatad med lyxig inredning och komfortabla funktioner. För att ge en exklusiv utstrålning så är nedre delen av stötfångaren och hjulhuskanterna lackerade i karossens färg, och 19” lättmetallfälgarna har en silverfärgad, blank lack och en unik design.

Galleri


Kontakta oss

Marcus Bodérus
Säljare
08-581 734 21
marcus.boderus@ramotor.se 
Marcus Bjur
Säljare (Märkesansvarig Mazda & Nissan)
08-581 734 14
marcus.bjur@ramotor.se 
Abbe Majeed
Säljare
070-493 86 05
abbe.majeed@ramotor.se 
Bassim Ayad
Försäljningschef Kungsängen

bassim.ayad@ramotor.se 
Oguzhan Cigel
Säljare
070-166 67 76
ogge@ramotor.se 
Inan Ruhmén
Företagssäljare - Key Account Manager
076-141 71 14
inan.ruhmen@ramotor.se