Knaus Sudwind 650 PXB 60 Years

KAMPANJ 30000:-

Årsmodell:
2022
Reg. nummer:
QVQ138
Färg:
Grå
Mätarställning:
0 mil
Anläggning:
Knivsta

444.700 kr

Boka provkörning
 • 650 PXB är en fantastisk framköksvagn för semestern. Innanför dörren möts du av en välkomnande kök med generösa arbetsytor
 • soft-close-lådor och ett stort kylskåp. Mysig sittgrupp med lounge-känsla och god plats för 4-6 personer. Sovdel med Lyxig Queenbed. Baktill finns stort badrum med rejäl dusch. Vattenburen centralvärme. Denna vagn är extrautrustad med vattenburen golvvärme (+4700:-) PRIS DETTA EXEMPLAR 479400:-.

  Tjänstevikt: 1855kg Totalvikt: 2500kg

  Ett bra alternativ för dig som även tittar på Adria Alpina 663 HT
 • Cabby och Weinsberg med flera...

  Hos Knivsta motor kan du vara trygg med att du får ett fritidsobjekt som är noggrant genomgången. Vi utför funktionstest på samtliga objekt och levererar givetvis dessa fukt samt gasoltestad.

  Boka gärna in ditt besök hos oss för att säkerställa att det fordon du är intresserad av finns kvar genom att ringa oss på 018-418 87 80 eller skicka ett mejl till info@knivstamotor.se.

  Finansiering kan ordnas på samtliga objekt i hallen och självklart tar vi emot din husvagn/husbil i inbyte. Finansieringsförslag från 3295kr/mån 20% kontantinsats/inbyte.

Säljare Knivsta

Måns Calland
Säljare Bil & Fritid
Joel Boström
Säljare Bil
Josef Haidar
Säljare Bil & Fritid
Fredrik Debrén
Inköpare
Elias Flink
Inköp
Tobias Hartzell
Säljare Bil & Fritid

Finansiering

Dela upp betalningen upp till 84 månader. Billån kan tecknas av dig som köper bil hos RA Motor och blir godkänd i vår kreditprövning. Våra säljare kan berätta mer och hjälper dig att ansöka om billånet.

Fakta om billån

 • Lånet har rörlig ränta.
 • Lånetid: 24-84 månader. Bilen får vara högst 15 år när lånet är slutbetalat.
 • Låna upp till 80 procent av bilens pris (näringsidkare kan låna upp till 100 procent).

Garantier

Alla våra bilar som tidigare ägts av någon annan har testats med RA Motors bildiagnos. Den har tagits fram enligt Konsumentverkets riktlinjer. I praktiken innebär det att bilarna alltid är grundligt genomgångna av RA Motors erfarna och auktoriserade personal.

Vi är medlemmar i Motormännens Riksförbund (MRF) och erbjuder:

 • MRF-garanti i 6 månader dock högst 1000 mil för bilar som vid leverans inte är äldre än 3 år och gått högst 8.000 mil.
 • MRF-garanti i 3 månader dock högst 500 mil för bilar som vid leverans inte är äldre än 6 år och gått högst 16.000 mil.
 • TSG-garanti i 3 månader dock högst 300 mil för övriga bilar.

Läs mer om MRF Garanti här

Försäkringar

Vi är ombud för de flesta försäkringsbolag och kan hjälpa dig att försäkra din bil till bra villkor.

För dig som köper en bil som inte är äldre än 3 år kan vi via Länsförsäkringar erbjuda

“Prova-på-försäkring”  Den gäller i 6 månader och är lika bra som deras ordinarie bilförsäkring och har makalöst lågt pris.